Reviews from Grillroom Pyramide Rotterdam

Recent reviews

5.0
Bas
25 May 2023

Spare-ribs zijn nog steeds een hoogtepunt bij deze grillroom. Goed op temperatuur en snel bezorgd.

Robert-jan van der Veer
24 May 2023

knoflooksaua was een beetje oud

Daina Gravenbeek
23 May 2023

De groente uiensaus van Pyramide is uniek . Al ruim 10 jr TOP Service

B.B.V
22 May 2023

Bestel hier geregeld eten. Voor een shoarma tent is het relatief prima eten. Het eten wordt compleet en warm bezorgd. Heb nog geen onprettige ervaringen gehad met deze zaak. Het personeel is vriendelijk en geconcentreerd met hun gerechten bezig. Ik geef ze na alle eerlijkheid gewoon een ruime voldoende en blijf klant bij ze.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
19 May 2023
Rob Dietvorst
8 May 2023
Rob Dietvorst
3 May 2023
Rob Dietvorst
22 April 2023

Altijd lekker.

Ellen
21 April 2023

Prima en snel bezorgd

Rob Dietvorst
13 April 2023
Deborah
7 April 2023

Zoals altijd weer top!

Bas
5 April 2023

Alleen pluspunten vanavond: warm eten, vriendelijke bezorger, mooi op tijd. Ga zo door!

Diana
28 March 2023
Ronald
23 March 2023

Goed eten snelle bezorging

Rob Dietvorst
22 March 2023
Louiza
20 March 2023

Ik ben vaste klant maar laatste tijd zijn de kapsalons ook niet meer gevuld moet gwn de kipfile zoeken schrok erzo van dat ik een foto van gemaakt heb halve bak kapsalons ook verkeerde bestelling gekregen vorige x lams plaats kipfile jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
11 March 2023

Sneller bezorgd dan aangegeven, lekker warm.

Bas
6 March 2023

Spare-ribs schotel was perfect: goed op temperatuur, mals vlees en niet te vette gebakken aardappeltjes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Deborah
6 March 2023

1ste x lamskoteletten besteld, zeker voor herhaling vatbaar! Vriendelijke bezorger. 😊

Rob
6 March 2023

Altijd lekker en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rac
4 March 2023
Johan Derksen
24 February 2023
Mike
22 February 2023

Eten smaakte erg goed. Verse producten en geen slappe hap.

Harry
20 February 2023

Het wordt lekker snel bezorgd, en het eten was weer als vanouds lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
3 February 2023

Snel Vers Lekker Aanrader

O
3 February 2023
Elghouizy
27 January 2023

Eten was warm en heerlijk op smaak! Snelle en goede service, vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

R
27 January 2023

Snelle bezorging. Hoeveelheid knoflooksaus te weinig voor een schotel

M
25 January 2023
Paul
21 January 2023
Chanelle
20 January 2023

Echt de beste spare ribs en Lekker aardappelschijfjes bij

Diana
18 January 2023

Altijd tevreden, snelle bezorging en lekker eten. Een mooie bijkomstigheid is het spaarsysteem waarna je na 5 bestellingen een korting ontvangt.

M
11 January 2023
Mahtouchi
10 January 2023

Kwaliteit en vakmanschap die je niet veel meer tegenkomt hou vol jongens

Johan derksen
23 December 2022

Het eten was overheerlijk en de bezorging was prima

Danny Gruteke
13 December 2022

We hebben 2 uur op het eten gewacht. De aardappels waren koud en de tas zat helemaal onder de olie van de kip.

Rivano&Muriël
11 December 2022

Het was precies optijd klaar, vriendelijk personeel en het eten was wederom weer smakelijk!

Jon
10 December 2022

Al sinds 1994 de beste spareribs wij hebben gevonden

Rob
7 December 2022

Die kip kapsalon is master man. F*ing verslavend lekker.

Paul
6 December 2022
Yahya Keyzer
2 December 2022

Het eten en de service is altijd uitstekend, en zelfs de lever tijd wat meestal mijn enige grote negativiteits punt is word met grote maten verbeterd

Rob Dietvorst
30 November 2022
BoedhaBas
23 November 2022

Zoals altijd, spare-ribs waren om te smullen en bezorging was binnen een half uur na mijn bestelling van 17.00.

BasBoedha
21 November 2022
Bas
20 November 2022

Het eten was goed op temperatuur, niet te vet en goed van structuur. De bezorging was binnen 30 minuten en dat is best knap voor een zaterdagavond. Alleen jammer dat de kortingcode voor een gratis drankje niet werkt als je via hun eigen website bestelt.

L. Holley
19 November 2022

Echt lekker!!! Uitstekend kwaliteit!!!

BasBoedha
13 November 2022

Op een (doorgaans drukke) zaterdagavond rond 18.00 via hun eigen website een bestelling geplaatst en binnen een half uur al aan de deur bezorgd: prima kwaliteit, goed warm alles nog en een vriendelijke bezorger die zijn scooter eens niet op de stoep parkeerde maar netjes in een parkeervak voor auto's!!!!

Sinan
6 November 2022
M
3 November 2022

Laat besteld vlees was keihard shoarma lam 45 min gewacht

Paul
17 September 2022
Mike
6 September 2022

De shoarma mag kruidiger. Ik heb beter gehad bij jullie.

peter
8 August 2022

leÄ·kere shoarma schotel en goed op tijd bezorgd

Ji
24 July 2022

Voor het geld dat ik had betaald had ik wel iets meer verwacht… Best wel karig. Onder de maat!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
12 July 2022
Mike
7 July 2022

De spareribs waren heerlijk!!

L
4 July 2022

Super snelle levering, spareribs waren top!

Carmen
1 July 2022

Al meer dan 30 jaar mijn favoriet! De lekkerste, beste en goed verzorgde (shoarma) schotels van 010 💚

Ruben
3 May 2022