Reviews from Grillroom Pyramide Rotterdam

Recent reviews

5.0
Tino Bakker
15 July 2024

Ik heb hier aantal keer al besteld en over het algemeen heel goed te eten goed verpakt en goede bezorgservice!

Diana
8 July 2024
Tino Bakker
8 July 2024
Diana
24 June 2024
Fh
23 June 2024
Noorder Glashandel B.V.
7 June 2024

Eten zolas altijd weer heerlijk, optijd en vriendelijk. Aanrader.

Harry Aalburg
27 May 2024
Arnoud Gerritse
24 May 2024

Niet goedkoop, wel goed!

Jan
23 May 2024

geen opmerkingen alles is prima

L
22 May 2024

Snelle bezorging, spareribs waren top!

Cmlm
17 May 2024
Ilias baf
12 May 2024

Kapsalon was heerlijk gemixt met shoarma knoflooksaus en aardappelschijfjes

Arnoud Gerritse
3 May 2024
René
27 April 2024

Besteld bij Grillroom Pyramide, schotel lams shoarma speciaal. Super lekker! Mooi gesneden vlees met paprika en uien. Daarnaast krijg je ook een bakje salade, super lekkere aardappelschijfjes, twee pitabroodjes, 1 knoflooksaus en 1 sambal saus. Zelf heb ik er nog een tomatensaus extra bij besteld, dit vind ik echt een aanrader. Bereiding duurde 10 minuten en bezorging ongeveer 8 minuten later. Dus in 18 minuten bezorgd. Dit was wel een nieuw snelheidsrecords. Normaal is het wellicht drukker, hou dus rekening met een langere wachttijd dan 18 minuten. Via e-mail word je netjes op de hoogte gehouden als de bezorger vertrekt. Deze bezorging en kwaliteit waren een 10+ waard.

Nini
13 April 2024
.
6 April 2024

Spareribs waren heerlijk

Noorder Glashandel BV
24 March 2024

Zoals altijd goed!!!!!!

Rob Dietvorst
18 March 2024
Andreas
16 March 2024

Heet bezorgd, smeuïge shoarma, krokante friet, goede en snelle bezorging - zeer content

Mo ouy
10 March 2024

Bezorger was zo snel ik zag vuur uit die banden komen. Top service

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harry Aalburg
7 March 2024

Het was als vanouds weer lekker.

Mo
16 February 2024

Goede eten

Amine
13 February 2024

Goede eten

Nel
10 February 2024

Het eten was lekker vooral vlees

Noorder Glashandel B.V.
9 February 2024

Ga zo door, was weer heerlijk

Vic
8 February 2024

3de keer geen sambal op de kapsalon! Bonnen goed lezen aub!

Rob Dietvorst
3 February 2024
Rob Dietvorst
15 January 2024
F
7 January 2024
Sam
6 January 2024

Super lekker en super vers aangekomen, beste kapsalon van rotterdam

Gen
2 January 2024

De spareribs was deze keer minder. Iets te lang laten grillen, was beetje verbrand.

Rob Dietvorst
28 December 2023
Jan de gans
27 December 2023

Wij bestellen regelmatig bij jullie Het eten is goed verzorgd en heel smakelijk

Rob Dietvorst
22 December 2023
Fadoua
14 December 2023

Eten was heerlijk. Snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

Sabrina
29 November 2023

Altijd lekker en snel bezorgd! Ik bestel vaak.

Diana
20 November 2023

Altijd prima

Dennis
18 November 2023

Wat was het eten goed en lekker ga zo door

Kees
13 November 2023

Alles gewoon goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bilal
9 November 2023

Snel en lekker! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt heren!

S
8 November 2023
Diana
8 November 2023
Jan de gans
4 November 2023

Wij hebben al een paar keer maaltijden bij jullie besteld alles is smaakvol en hoeveelheden precies genoeg Service netjes en snel

Nel
29 October 2023

Het eten was echt lekker bezorg was eerder gekomen dan wat geplant was

Dennis
28 October 2023

Wat hebben we weer lekker gegeten

skipper Jong
23 October 2023

spareribs en friet waren allebei superlekker en snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ninoshka
3 October 2023

Spareribs waren heerlijk! Alles naar wens. Bedankt!

Rob Dietvorst
27 September 2023
Rob Dietvorst
23 September 2023

Was weer top!

Bag
16 September 2023
Rob Dietvorst
8 September 2023
Jo-an Koorengevel
29 August 2023
BoedhaBas
28 August 2023

Snelle bezorging rond 18.00. Alleen is het tijd om het frituurvet te vervangen, want de gebakken aardappeltjes waren erg vet. Verder prima eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob Dietvorst
19 June 2023

Was echt snel bezorgd en altijd lekker voor schappelijke prijs. Aanrader!

Harry
18 June 2023

Zoals gewoonlijk weer goede.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
5 June 2023
Bas
25 May 2023

Spare-ribs zijn nog steeds een hoogtepunt bij deze grillroom. Goed op temperatuur en snel bezorgd.

Robert-jan van der Veer
24 May 2023

knoflooksaua was een beetje oud

Daina Gravenbeek
23 May 2023

De groente uiensaus van Pyramide is uniek . Al ruim 10 jr TOP Service

B.B.V
22 May 2023

Bestel hier geregeld eten. Voor een shoarma tent is het relatief prima eten. Het eten wordt compleet en warm bezorgd. Heb nog geen onprettige ervaringen gehad met deze zaak. Het personeel is vriendelijk en geconcentreerd met hun gerechten bezig. Ik geef ze na alle eerlijkheid gewoon een ruime voldoende en blijf klant bij ze.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J
19 May 2023
Rob Dietvorst
8 May 2023
Rob Dietvorst
3 May 2023
Rob Dietvorst
22 April 2023

Altijd lekker.

Ellen
21 April 2023

Prima en snel bezorgd

Rob Dietvorst
13 April 2023
Deborah
7 April 2023

Zoals altijd weer top!

Bas
5 April 2023

Alleen pluspunten vanavond: warm eten, vriendelijke bezorger, mooi op tijd. Ga zo door!

Diana
28 March 2023
Ronald
23 March 2023

Goed eten snelle bezorging

Rob Dietvorst
22 March 2023
Louiza
20 March 2023

Ik ben vaste klant maar laatste tijd zijn de kapsalons ook niet meer gevuld moet gwn de kipfile zoeken schrok erzo van dat ik een foto van gemaakt heb halve bak kapsalons ook verkeerde bestelling gekregen vorige x lams plaats kipfile jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
11 March 2023

Sneller bezorgd dan aangegeven, lekker warm.

Bas
6 March 2023

Spare-ribs schotel was perfect: goed op temperatuur, mals vlees en niet te vette gebakken aardappeltjes.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Deborah
6 March 2023

1ste x lamskoteletten besteld, zeker voor herhaling vatbaar! Vriendelijke bezorger. 😊

Rob
6 March 2023

Altijd lekker en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rac
4 March 2023
Johan Derksen
24 February 2023
Mike
22 February 2023

Eten smaakte erg goed. Verse producten en geen slappe hap.

Harry
20 February 2023

Het wordt lekker snel bezorgd, en het eten was weer als vanouds lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana
3 February 2023

Snel Vers Lekker Aanrader

O
3 February 2023
Elghouizy
27 January 2023

Eten was warm en heerlijk op smaak! Snelle en goede service, vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar!

R
27 January 2023

Snelle bezorging. Hoeveelheid knoflooksaus te weinig voor een schotel

M
25 January 2023
Paul
21 January 2023
Chanelle
20 January 2023

Echt de beste spare ribs en Lekker aardappelschijfjes bij

Diana
18 January 2023

Altijd tevreden, snelle bezorging en lekker eten. Een mooie bijkomstigheid is het spaarsysteem waarna je na 5 bestellingen een korting ontvangt.

M
11 January 2023
Mahtouchi
10 January 2023

Kwaliteit en vakmanschap die je niet veel meer tegenkomt hou vol jongens

Johan derksen
23 December 2022

Het eten was overheerlijk en de bezorging was prima

Danny Gruteke
13 December 2022

We hebben 2 uur op het eten gewacht. De aardappels waren koud en de tas zat helemaal onder de olie van de kip.

Rivano&Muriël
11 December 2022

Het was precies optijd klaar, vriendelijk personeel en het eten was wederom weer smakelijk!

Jon
10 December 2022

Al sinds 1994 de beste spareribs wij hebben gevonden

Rob
7 December 2022

Die kip kapsalon is master man. F*ing verslavend lekker.

Paul
6 December 2022
Yahya Keyzer
2 December 2022

Het eten en de service is altijd uitstekend, en zelfs de lever tijd wat meestal mijn enige grote negativiteits punt is word met grote maten verbeterd

Rob Dietvorst
30 November 2022
BoedhaBas
23 November 2022

Zoals altijd, spare-ribs waren om te smullen en bezorging was binnen een half uur na mijn bestelling van 17.00.

BasBoedha
21 November 2022